Biner Academy – fra teori til praksis

Populære kurs

TOGAF Foundation & Certified

Kombinert kurs. TOGAF Foundation (e-learning) er grunnleggende og TOGAF Certified (klasseromsundervisning) går dypt.

Les mer
PRINCE2 Foundation & Practitioner

Komplett med PRINCE2 Foundation (e-learning) og PRINCE2 Practitioner (klasseromsundervisning) til en rimelig pris.

Les mer
Business Analysis in Practice

Kursen Business Analysis in Practice gir deg teoretisk og praktisk kunnskap som de trenger for en karriere innen virksomhetsanalyse.

Les mer
TOGAF Foundation e-læring

Vår populære multimedia TOGAF Foundation e-learningkurs gjør at du kan studere hvor du vil, når du vil. Så fleksible som vi muligens kan - til en lavere pris!

Les mer

Biner Academy er fokusert på opplæring for endringshåndtering på det strategiske nivået for ledere, spesialister og konsulenter.

Vi tilbyr kurs i business analyse, virksomhetsarkitektur og prosjektledelse.

Våre lærere er erfarne spesialister på sine felt. De kommer fra det virkelige arbeidslivet og underviser i det de vanligvis arbeider med i praksis i ulike oppdrag hos våre kunder.

Har du spørsmål om våre kurs, kontraktrabatter eller er i tvil om hvilken opplæring som er riktig for deg? Kontakt oss så vil vi hjelpe deg!

 

 


Kurs for ulike behov

Tradisjonelle kurs

Individuell, planlagte kurs i hele Skandinavia for arkitekter, ledere og prosjektledere. Vi tilbyr også skreddersydde trening.

Kurspakke

Kurspakke som kombinerer tradisjonelle kurs med e-læring. Passer for de som ønsker å raskt komme i gang eller sertifisert på et høyt nivå.

E-læring

Foretrekker du å ta et kurs når det passer deg, når som helst på døgnet, og ikke være bundet til et bestemt sted? Deretter våre e-læringskurs riktige for deg.

Frokostmøter og seminarer

Se etter biners gratis seminarer. Vi dele med deg vår kunnskap om endringsledelse og virksomhetsarkitektur.

The word TOGAF is a registered trademark of The Open Group in the United States and other countries.
ArchiMate® is a registered trademark of The Open Group. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited.
PMI-PBA® has been developed by the Project Management Institute (PMI)® to meet the growing demand for business analysts.